2011. március 22., kedd

Hello nyár!

Azt hiszem hivatalosan is beköszöntött a nyár!

Gyönyörűen süt a nap, kb 30fok meleg van, szinte minden nap eljárunk úszni amikor itthon vagyunk, szóval nincs okunk panaszra!

A jó időnek mellesleg azért is örülök, mert végre valahára megszűntek a homokviharok...

Nem tudom volt-e már szerencsétek átélni egy ilyen homokvihart, mindenesetre ajánlom mindenkinek nagy élmény :D Télen itt hideg, hó és jég helyett ilyen csudajó viharok a jellemzőek, szerencsére legtöbbször a szobámból figyeltem ahogy végigsöpörtek...

A Sahara center, a legközelebbi bevásárlóközpont körülbelül 1perc sétára van, de még így is sikerült elcsípnem egyet-kettőt hazafele...Esélyem se volt :D Iszonyatosan hirtelen jött, hatalmas forgószéllel, egy perc alatt beborult az ég és az orromig se láttam a portól! Mindenem, és itt nem viccelek, MINDENEM teli lett homokkal! A legrosszabb hogy még a fogam között is ropogott...Pfff :S

A lakótársam úgy röhögött amikor hazaértem, el tudjátok képzelni hogy nézhettem ki...
Dehát őt idézve, nincs is szebb mint a sivatag közepén lakni :D

És mennyire igaza van...
Kilátás az erkélyemről vihar közben...

...és néhány órával később

Konyhai látkép a vihar alatt...

...majd szép időben

7 megjegyzés:

  1. szánsájn-hepinessz. ide csak a tavasz jött.

    nem lennék utcaseprő arrafelé... :)

    VálaszTörlés
  2. haha, hát nem egy hálás munka itt az biztos :)

    VálaszTörlés
  3. elég nagy a kontraszt...:S ijesztő....

    VálaszTörlés
  4. Hű, elég borzalmas...de nálatok istenes az idő, itt a tavasz helyett megint havazást mondanak...sztem mindenkinek tele a f... hócipője már vele... irigykedés ezerrel továbbra is!!! Mikor jössz haza kicsit? :)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem mostmár csak májusban jutok haza, 9én lejár a próbaidőm, 18án "diplomaosztó", amikoris felavatnak minket mint teljes jogú Emirates tagok, utána pedig úgy tervezem hogy az első szabadnapomon repülök haza... Valószínű csak 1-2 napra ,de ha minden jól megy másfél hónap múlva újra magyar levegőt szívhatok ;)

    VálaszTörlés
  6. Júúúúúúúj, remélem beleférek a rövid időbe...majd adj mindenkinek egy sorszámot és fél óránkét járulhatnak színed elé a kíváncsi barátok/rokonok ;) Najó, a szűk családnak kijár tán egy egész óra is ;)
    Addig meg már féllábon is! :)
    Puszi!

    VálaszTörlés
  7. Azt hiszem kicsit rövid lesz az 1 óra a családnak... :)

    VálaszTörlés