2010. november 18., csütörtök

End of the Induction week

Gyors helyzetjelentés: végre valahára befejeződött az Induction week!!!!

Részt vettünk az összes prezentáción, megcsináltunk minden orvosi vizsgálatot, elvégeztük az összes adminisztrációs feladatot, IT-t tanultunk, csapatépítettünk, megkaptuk a szükséges könyveket, bankszámlát nyitottunk, megismertük az országot, az arab kultúrát, Dubait és persze egymást a csoporton belül, de leginkább magát az Emirates-t: a történetét, felépítését és mindent amit tudnunk kell róla hogy hitelesen el tudjuk adni :) Hiszen mi leszünk a cég "arca"  :D
Rita from Mexico

A fejünkbe verték hogy mi vagyunk az "ELIT", a jelentkezők 5%-a akit felvettek, mert mi különlegesek vagyunk, egyediek és olyat tudunk nyújtani amire csak mi vagyunk képesek!
Megveregettük hangos well done! felkiáltások mellett egymás vállát, mert igen!, megcsináltuk! Mindenki a mi székünkbe és helyünkre vágyik, de NEKÜNK sikerült, MI vagyunk itt, mert mi vagyunk a legjobbak!!!! :)

Pfff, teljesen belefáradtam már ebbe az önajnározásba :D Persze tudom hogy óriási dolog hogy itt vagyunk, és az elején még volt is motiváló ereje ezeknek a dícséreteknek , de mostmár hogy egy héten keresztül ezt hallgattam megállás nélkül valahogy már nem érzem súlyát a dolognak...De lehet hogy csak én vagyok túl fáradt... :)

Mindenesetre ez a hétvége a legjobbkor jön...Holnap strandolás a beach-en, este salsa party, és még ki tudja mit hoz a szombat... (legfőképp soksoksoksok pihenést, mert abból jelenleg sosincs elég)

És vasárnap...

Na mi lesz vasárnap???

THE TRAINING BEGINS! ;)

Teambuilding

6 megjegyzés:

  1. elsőőőőőőőőőőőőő :D cukik vagytok ebben a juniformban ;)

    VálaszTörlés
  2. tényleg, ott most mennyi is az idő?

    VálaszTörlés
  3. kérlek, hagyd ezt a gyerekes elsőzést, Gyöngyvér! :D
    inkább építő jellegű hozzászólásokat várnánk ide ;)
    Kitartás Ancsika, tanulj ügyesen és jó bulit, pihenést Kisses! :)

    ui.+3 óra

    VálaszTörlés
  4. értettem :DDD és shukram az infot vagy valami hasonló ;)

    VálaszTörlés
  5. Szépek vagytok! Jól látom, h a rúzs is egyenszínű? :D Puszi és várjuk a többi 160 nap bejegyzését ;) :P

    VálaszTörlés
  6. Így van, csatlakozom, csak ügyesen. Ja, és tényleg Te vagy a legjobb ;)- csak mert még nem hallottad elégszer - :D:D:D:D

    VálaszTörlés